Opgave kinderen

Kinderen kunnen zich vanaf maandag 8 mei 8.00 uur opgeven om mee te doen aan de te gekke KinderVakantieWerk week.

Klik hier om uw kind nu aan te melden.

Vriendjes & vriendinnetjes
Het is mogelijk om bij de opgave maximaal twee vriendjes of vriendinnetjes uit hetzelfde leerjaar op te geven. Vanaf 8 juli kunnen er echter geen garanties meer gegeven worden dat deze voorkeuren gehonoreerd kunnen worden.

Overnachting op dinsdag of woensdag
Kinderen die nu in groep 5 of 6 zitten hebben de mogelijkheid om op dinsdag te blijven overnachten met een leuke avondactiviteit. Voor de kids die nu in groep 7 of 8 zitten is er op woensdag een mogelijkheid om in de tent te blijven slapen na een spannende avondactiviteit.

Kosten
De kosten voor deze te gekke week bedragen € 30,- per kind. Dit bedrag is inclusief lunch op maandag, dinsdag en donderdag en gedurende alle dagen voldoende ranja en regelmatig een lekkere traktatie.

Aan de overnachting zijn geen extra kosten verbonden.

Bijzonderheden
Op het inschrijfformulier wordt gevraagd om bijzonderheden. Hierbij valt te denken aan: medicijn gebruik, dieet, allergie, geen zwemdiploma etc. Hoe beter wij op de hoogte zijn van bijzonderheden hoe meer wij hier rekening mee kunnen houden.

Zwemmen
Kinderen die in groep 5 of hoger zitten en geen zwemdiploma hebben, kunnen niet deelnemen aan het programma op woensdag.

Speciaal Kleuterprogramma
Speciaal voor de kleuters is er op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend een Kleuterprogramma. Het Kleuterprogramma is er speciaal voor bedoeld om een laagdrempelige manier al een jaar kennis te maken met KinderVakantieWeek.

Meedoen aan het Kleuterprogramma kost 2,50 euro per dagdeel per kind.

Voor deelname aan het Kleuterprogramma is het niet mogelijk om een voorkeur voor vriendjes of vriendinnetjes op te geven.

En verder...
Houd vooral ook onze Facebook pagina in de gaten met extra informatie over de leukste week van het jaar!