Aanmelden leiding

Wat fijn dat jij als leider, junior, aspirant of brugklasser mee wil doen aan KVW 2024 om de kinderen van Horn een onvergetelijke week te bezorgen!

Nadat je hieronder hebt gekozen welk type leiding je bent, wordt jouw plaats 30 minuten voor je gereserveerd. Je hebt dan voldoende tijd om je aanmelding rustig af te ronden.

Brugklas-leiding

Zit jij in het schooljaar 2023-2024 in de brugklas, dan meld jij je onderaan deze pagina aan als “brugklasser”. Je helpt op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend mee bij het kleuterprogramma.

Je mag daarnaast mee naar het zwembad op woensdagmiddag, meedoen met de spokentocht op woensdagavond én je mag mee met het uitstapje op de gehele vrijdag.

Let op: Brugklassers hebben we helaas al genoeg.

Aspirant- en junior-leiding

Zit jij in het schooljaar 2023-2024 in het tweede van de middelbare school óf word je uiterlijk 5 augustus 2024 14 jaar, dan mag je meedoen als aspirant-leiding.

Zit jij in het schooljaar 2023-2024 in het derde van de middelbare school óf word je uiterlijk 5 augustus 2024 15 jaar, dan mag je meedoen als junior-leiding.

Let op: Junioren en aspiranten hebben we helaas al genoeg.

Leiding

Ben je 16 jaar of ouder óf word je uiterlijk 5 augustus 2024 16 jaar, dan mag je meedoen als leiding.

Heb je in het verleden drie jaar op rij deelgenomen aan KVW als brugklas-leiding, aspirant-leiding én junior-leiding, maar ben je op 5 augustus 2024 nog 15? Dan mag jij je toch inschrijven als leiding. Let op: dit mag alléén als je alle drie de voorgaande stadia doorlopen hebt!

Ik wil mee doen als leider aan KVW 2024

Ik schrijf me in als

Door gebruik te maken van ons aanmeldformulier ga je akkoord met ons privacy statement.